«Pirates of The Caribbean» 5

Norske regissører hylles etter «Pirates of the Caribbean»-visning

Den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien roses etter smugvisning i Las Vegas.   

TRAILER: «Pirates of the Caribbean - Dead Men Tell No Tales» kommer på kino i Norge i mai. Video: Disney Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Joachim Rønning og Espen Sandberg står bak filmer som «Max Manus» og «Kon-Tiki». De står også bak den femte nye gigantfilmen i «Pirates of the Caribbean»- serien «Dead Men Tell no Tales».

Filmen har premiere på norske kinoer i slutten av mai, men to måneder før premieren arrangerte Walt Disney Pictures i går smugvisning for et presse, distributører og kinoeiere på Ceasar's Palace in Las Vegas, melder Slashfilm.com.

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Ifølge Hollywood reporter ble filmen mottatt som en «gledelig overraskelse».

De utvalgte som fikk se filmen tok til Twitter umiddelbart. Her hevdes det blant annet at filmen er en gledelig overraskelse, at filmen ivaretar eventyret og karakterene og at den har tatt et stort steg siden forrige film. Noen mener også at den er den beste siden «The Curse of the Black Pearl», den første filmen som kom i 2003.

Hevn fra kaptein Salazar

I tidligere trailere som er sluppet har mye av fokuset vært på kaptein Salazar, som er motstander av Jack Sparrow. Hovedrollen som Sparrow spilles fortsatt av Johnny Depp som i tidligere smakebiter har dukket opp dekket av gjørme og med en flaske med rom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer