«Captain Marvel»

Norske Rune med rolle i stjernespekket Hollywood-storfilm

- Jeg visste ikke engang hvilken rolle jeg gjorde audition for, sier Rune Temte.

SKAL SPILLE I MARVEL-FILM: Skuespiller Rune Temte, her før premieren for filmen «Eddie the Eagle» i 2016. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix
SKAL SPILLE I MARVEL-FILM: Skuespiller Rune Temte, her før premieren for filmen «Eddie the Eagle» i 2016. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mange norske skuespillere drømmer om å lykkes i Hollywood, men de færreste får det til. Rune Temte er en av de få som har klart å ta steget, og er til neste vår aktuell i superheltfilmen «Captain Marvel».

Der spiller han mot stjerner som Brie Larson («Room»), Samuel L. Jackson («Pulp Fiction», «The Hateful Eight»), Jude Law («Sherlock Holmes») og Lee Pace («Halt and Catch Fire»​).

- Det føles i små øyeblikk bra, men som alltid er det nerver og alt som følger med det, sier Temte til Dagbladet.

- Det er en kjent merkevare det er fantastisk å få være med på.

Hvilken rolle han har i «Captain Marvel», kan han ikke avsløre. Distributøren er Walt Disney, og det er strenge krav til hemmelighold.

- Jeg visste ikke engang hvilken rolle jeg gjorde audition for, sier Temte.

Trangt nåløye

Likevel er han ikke mer nervøs enn vanlig, forteller han. Dette er nemlig ikke Temtes første Hollywood-film. I 2016 kunne du se ham som norsk skitrener i «Eddie the Eagle» sammen med kjente navn som Hugh Jackman og Christopher Walken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer