Norske Shahzad stjerne i Pakistan

Shahzad Ghufoor (24) er en av flere skuespillere fra innvandrermiljøet i Norge som satser på en filmkarriere i Pakistan og India. Nå debuterer han med filmen «Mehmoob», og sangene han synger i filmen er allerede utgitt på cd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Asiatisk film på nettet

Her kan du leie

Populære filmer i Norge

Shahzad Ghufoor (24) har bodd hele livet i Norge, foreldrene er fra Pakistan. I juni debuterer han som filmskuespiller sammen med en av Pakistans største kvinnelige skuespillere. Filmen blir lansert over hele verden, og allerede nå er filmmusikken på gata.

- Jeg gleder meg, men jeg er jo litt nervøs for om filmen vil gå bra. Gjør den det, kan jeg få flere tilbud, sier Shahzad til Dagbladet.

I vinter har han vært tre måneder i Pakistan og spilt inn filmen «Mehboob» eller «Min elskede» på norsk - en vaskekte Lollywood-film. Shahzad spiller i filmen mot en av Pakistans aller største kvinnelige filmskuespillere, Resham.

Allerede nå er plata hans med samme navn å finne i film- og platebutikkene på Grønland i Oslo. Den spilte han inn i fjor sommer. Slår filmen an, kan han vente storsalg av plata også. Film og musikk henger nøye sammen i Lolly- og Bollywood. Cd-plata er allerede brent i 30000 eksemplarer.

Norsk tekst

Shahzad har alltid hatt interessen for musikk og film, og startet med musikk og danseshow i Samfunnshuset i Oslo i 1997. Han er også en av drivkreftene bak Cinema Bollywood, en filmklubb som viser filmer fra India og Pakistan på kinoen Soria Moria i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer