Norske Siri (17) endte plutselig opp i videoen til Flo Rida

- Han kysset meg.

(Dagbladet): - Siri har gjort en fantastisk jobb. Jeg elsker energien hennes, sier Flo Rida, som står bak hiter som «Only One Flo» og «Wild Ones», til Dagbladet.

Den verdenskjente artisten har nettopp spilt inn musikkvideo i USA med norske Siri Black (17), og den noe mer kjente nordmannen Ray Kay.

Bakgrunnen for den interessante kombinasjonen, er at Black vant en konkurranse i regi av brusen Solo om å få danse i en musikkvideo laget av Ray Kay.

- Kyss på kinnet Siri forteller at hun har hatt et fantastisk opphold i USA.

- Jeg er med i videoen som danser. Første dagen var jeg ganske nervøs da jeg skulle ha min første soloopptreden. Ray Kay sa til meg at jeg bare skulle ha det gøy og leke meg med sangen, og det hjalp veldig, sier Black, som også fikk god støtte av Flo Rida:

- Han var veldig hyggelig og vi snakket en del sammen. Han ga meg både klem og kyss på kinnet, da vi var ferdige med innspillingen, sier Black.

- Norske kvinner er vakre Flo Rida likte, kanskje ikke overraskende, å ha en norsk kvinne på settet.
 
- Jeg har mange kvinnelige fans i Norge, og de betyr mye for meg. De er veldig vakre. Jeg har et spesielt bånd til Norge, og jeg vil nok dra tilbake dit om ikke lenge, sier Flo Rida.

I videoen er Black med som danser, og Ray Kay, som egentlig heter Reinert K. Olsen, skryter stort av hennes innsats.

- Hun klarte seg veldig bra, og fremstod som erfaren. Det var mange veldig dyktige mennesker rundt henne, så jeg synes hun var modig som hoppet ut i dette.

- Fantastisk audition Ray Kay har jobbet med store artister som Britney Spears, Lady Gaga, Justin Bieber og Nelly Furtado.

• Her kan du sjekke ut alle Ray Kays musikkvideoer.

Han forteller at årsaken til at Black vant foran andre håpefulle nordmenn, var hennes allsidighet.

- Siri hadde en fantastisk audition-video hvor hun beviste at hun var utrolig allsidig med mange kvaliteter, og jeg tror hun er et talent som kan gjøre det bra innen mange felt, sier Ray Kay.

- Elsket ideen For Siri Black, som til daglig driver med musikk og sport, var det også stort å få et innblikk i bransjen.

I GODT LAG: Siri Black (17) fikk god støtte av både Ray Kay (venstre) og Flo Rida, da hun skulle danse i deres musikkvideo. Foto: Who Dares Media
I GODT LAG: Siri Black (17) fikk god støtte av både Ray Kay (venstre) og Flo Rida, da hun skulle danse i deres musikkvideo. Foto: Who Dares Media Vis mer

- Jeg er blitt kjent med mange dansere og andre folk fra industrien, og så fikk jeg intervjue Flo Rida, sier hun.

Premien i konkurransen var i utgangspunktet å få være med i en video regissert av Ray Kay.

Og for ham var det ikke vanskelig å få med seg Flo Rida på laget:

- Plateselskapet til Erika Jayne og Flo Rida kontaktet meg om å lage videoen, og jeg pitchet en ide til dem som de elsket, forteller Ray Kay.

- Resultatet av kampanjen har vært overveldende på alle måter, sier Joakim Sande, daglig leder i Solo.

RISTER LØS: Siri Black får god tilbakemelding for sin innsats i musikkvideoen. Foto: Who Dares Media
RISTER LØS: Siri Black får god tilbakemelding for sin innsats i musikkvideoen. Foto: Who Dares Media Vis mer