Norske Thomas og Chris fikk æren av å helle isvannet over David Hasselhoff

Dermed har en nok en kjendis støttet ALS-kampanjen.

TILBAKE I DET VÅTE ELEMENT: Baywatch-stjerna David Hasselhoff med uidentifisert kvinne på armen og sine norske businesspartnere Chris Collings of Thomas Borgvang bak. Bildet er angivelig tatt foran 10 000 publikummere i Ungarn fredag. Foto: Julia Pelealu
TILBAKE I DET VÅTE ELEMENT: Baywatch-stjerna David Hasselhoff med uidentifisert kvinne på armen og sine norske businesspartnere Chris Collings of Thomas Borgvang bak. Bildet er angivelig tatt foran 10 000 publikummere i Ungarn fredag. Foto: Julia Pelealu Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er vel snart ikke flere kjente personer igjen som ikke de siste ukene har helt ei bøtte isvann over hodet som en sympatierklæring til de som er rammet av amyotrofisk lateralsklerose - ALS.

Men når den fordums Baywatch-storheten David Hasselhoff (62) tar isbøtteutfordringa, skjer det med stil, foran 10 000 jublende publikummere, og Hasselhoffs norske forretningspartnere som medhjelpere.

Det var nemlig Chris Collings og Thomas Borgvang - gutta bak de omreisende retroshowene We Love the 80ies og We Love the 90ies - som fikk tømme bøtta over den amerikanske skuespillerens hode på scenen i Mogyorod i Ungarn fredag kveld.

- Vi synes det var morsomt at David spurte oss om dette, og enda morsommere å få helle en isbøtte over han, sier de to showgrunderne i en pressemelding.

Sammen med Hasselhoff, som er showets vert og konfransier, har de tatt konseptet, som flere ganger solgte ut Telenor Arena i Norge - ut på europaturné, og har ingen problemer med å fylle svære idrettshaller med artister som Samantha Fox, Rick Astley og 2 Unlimited.

ALS-kampanjen har som formål å øke bevisstheten om og samle inn penger til forskning på muskelsykdommen. Isbøtte-stuntet tok av i sosiale medier da kjendiser som Facebook-grunderen Mark Zuckerberg, artisten Justin Timberlake og tv-kokken Martha Stewart publiserte videoer av iskald dynking.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer