NY LÅT: Matoma skal gi ut låt på albumet til Jason Derulo. Der samarbeider nordmannen med Jennifer Lopez. Foto: Pressefoto
NY LÅT: Matoma skal gi ut låt på albumet til Jason Derulo. Der samarbeider nordmannen med Jennifer Lopez. Foto: PressefotoVis mer

Norske Tom gir ut låt med Jennifer Lopez

Samarbeid mellom Matoma, Jason Derulo og J-Lo.

(Dagbladet): Artisten Matoma - som egentlig heter Tom Stræte Lagergren (24) fra Flisa i Hedmark - gir ut låt sammen med superstjernene Jennifer Lopez og Jason Derulo.

Etter en lang USA-turne melder Matoma dette seint onsdag kveld:

- Jeg kan endelig meddele at jeg har jobbet med Jason Derulo og Jennifer Lopez i studio her i Los Angeles de siste to ukene for å gjøre ferdig orginallåta «Try Me». Den vil bli utgitt på Jasons album 2. juni, skriver Matoma på sin Facebook-side.

Til Dagbladet utdyper artisten i natt:

- Det å kunne få muligheten til å gjøre en låt sammen med så store internasjonale artister, har alltid vært min drøm. Mens vi produserte låta så tenkte jeg ikke så mye over at det var Jason og J-Lo jeg jobbet med, siden låta sto i fokus, og vi hadde litt kort deadline på den. Men når den nå er ferdig, og jeg ser reaksjonen til folk, så synker det inn på meg hvor stort det er. Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, sier Tom Stræte Lagergren til Dagbladet i natt.

- Hvordan er det å jobbe med artister som Lopez og Derulo?

- Det har vært magisk. De er veldig dyktige artister begge to. Vi hadde det morsomt i studio sammen, og jeg føler virkelig at vi lagde en sommerlig og leken låt som jeg vet de fleste vil «catche» når ommeren kommer, sier nordmannen.

Annerledes produksjon - Hva kan du si om den nye låta?

SAMARBEID: Tom Stræte Lagergren - kjent som artisten Matoma - skal gi ut låt sammen med Jennifer Lopez og Jason Derulo. Foto: Truls Melbye / NTB Scanpix
SAMARBEID: Tom Stræte Lagergren - kjent som artisten Matoma - skal gi ut låt sammen med Jennifer Lopez og Jason Derulo. Foto: Truls Melbye / NTB Scanpix Vis mer

- Den er veldig sommerlig og leken. Produksjonen er litt annerledes enn mine andre produksjoner, men man hører helt klart at den er lagd med «Matomas kjærlighet». Jeg har virkelig tro på denne låten, og alle innad i Warner-familien elsker den. Noe som er et godt tegn, sier Lagergren.

Matoma har for alvor slått igjennom det siste året med hiten «Old Thing Back» som har herjet hitlistene over hele verden. Artisten har også tidligere samarbeidet med Enrique Iglesias.

- Det siste året har vært enormt. Jeg har reist og sett de mest magiske stedene og spilt for det mest fantastiske publikum en artist kan be om. Alle har vært så støttende og vist kjærlighet til musikken min, og jeg er virkelig takknemlig, skriver Matoma.

Remix I juli i fjor fortalte Tom Stræte Lagergren om den raske suksessen. Bare fire måneder tidligere hadde Flisa-karen lagt ut sin første remixlåt på musikknettstedet Soundcloud.

- Det startet med at jeg havnet på førsteplass på et webområde for musikkblogger som heter hypem.com. Der legges det ut uoffisielle remixer, der kan folk gå inn og like låter, sa Lagergren til Dagbladet i fjor.

Jason Derulo bekrefter også onsdag at låt nummer åtte på det kommende albumet «Everything Is 4» er «Try me (feat. Jennifer Lopez & Matoma)».

The last year has been HUGE in terms of my musical accomplishment. I have traveled and seen the most magical places and...

Posted by Matoma Music on Wednesday, April 29, 2015