Norske United-spillere fikk munnkurv

LUTTRELLSTOWN (Dagbladet): Ronny Johnsen, Ole Gunnar Solskjær og Henning Berg er gjester i dagens kjendisbryllup. I går kveld kunne kunne de dra på utdrikningslag på Fat Boy Slim-konsert i Dublin.

Ronny Johnsen kom til den grønne øya fredag. Han og de andre to norske gutta har fått samme beskjed som resten av United-troppen: «Ikke snakk om bryllupet.»

{ndash}Nå har jeg ferie. Jeg skal i bryllup og slappe av, sier Ronny Johnsen til Dagbladet. Tilsammen er det ventet 500 gjester i bryllupet.

Mange av United-spillerne følges av bodyguarder som skal passe på at gutta ikke slenger med leppa om 13 millioners-festen i Luttrellstown.

United-fansen skal lese om heltene sine i ett bestemt ukeblad, ingen andre steder. Ellers ryker hele kontrakten.

{ndash}Jeg kan ikke snakke om det. Er det greit? spør Ronny.

Golf og Guinness

For at fotballmillionærene ikke skal kjede seg i Irland har David Beckham lagt opp et program som skal passe unge, friske menn:

Gårsdagen startet med et slag golf på banen ved siden av selve slottet i Luttrellstown. Så ble gjestene sendt på omvisning i Guinness-bryggeriet.

Hele United-troppen hadde sjansen til å avslutte kvelden med VIP-plasser på Fat Boy Slims konsert i Dublin sentrum.
Beckham sjøl håpet at gutta kunne feste på egen hånd i går kveld. Brudgommen ville være frisk og opplagt på den store dagen.

Passe på

Gary Neville er utpekt som Beckhams forlover, og fikk beskjed om å passe på ungguttas alkoholinntak i går kveld.

De norske spillerne er alle invitert med samboere og kjærester og bor på hotell i Dublin siden det ikke var plass til alle gjestene på slottet.

<B>GJESTER:</B> Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær.