Prebz & Dennis

Norske YouTube-stjerner blir film: - Lever fett av å lage tull og tøys

Nå blir det film med Prebz & Dennis.

YOUTUBESTJERNER: De to norske guttene Preben «Prebz» og Dennis driver YouTube-kontoen PrebzOgDennis. Her er teaseren til trailer for kinofilmen de har laget som vil være å se på lerreter over hele landet fra 7. april. Video: PrebzOgDennis / YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi gjør akkurat det vi gjør på YouTube , men bare større - ting vi ikke kunne fått til uten de mulighetene som et filmteam gir, sier Prebz & Dennis om filmen «Prebz & Dennis - The Movie» .

- Lager tull og tøys

Bak navnet Prebz & Dennis finner vi bergenseren Preben Fjell (27) og Bamble-karen Dennis Vareide (26). De to er Norges desidert største YouTube-stjerner og videoene deres er sett av millioner.

- Vi er i vårt femte år og lever fett av å lage tull og tøys, sier Dennis.

- Vi traff hverandre på folkehøyskole i Moss for seks år siden. Vi begynte bare med spill og videoer for å ha det moro, og nå lever vi av det. Suksessen har ikke gått helt til hodet på oss, ennå, sier Preben.

3,6 millioner i fjor

Prebz og Dennis har gjort stor suksess ved å legge ut videoer hvor de spiller dataspill eller utfordrer hverandre til å gjøre sprø ting - som en vesentlig snillere og mykere utgave av «Jackass».

- I fjor omsatte vi for rundt 3,6 millioner kroner, sier Dennis:

- Det er en økning fra året før. Vi får inn YouTube-visningene, og så får stadig forespørsler om å opptre på kjøpesentre. Den siste jobben fikk vi 50 000 kroner for, sier Dennis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer