Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Norwegian Wood på app

Hold deg appdatert på sommerens festivaler via mobilen

FULL OVERSIKT: Dagbladets egen festivalapp klar, der du helt gratis kan få full oversikt over hva som skjer på Norwegian Wood og de andre festivalene i sommer. Her fra konserten med Neil Young i 2009. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet.
FULL OVERSIKT: Dagbladets egen festivalapp klar, der du helt gratis kan få full oversikt over hva som skjer på Norwegian Wood og de andre festivalene i sommer. Her fra konserten med Neil Young i 2009. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): I dag starter den 20.utgaven av Norwegian Wood Festivalen i Oslo, og gitarguden Eric Clapton åpner jubileet.

Som om ikke det er nok, er Dagbladets egen festivalapp klar, der du helt gratis kan få full oversikt over hva som skjer på Norwegian Wood og de andre festivalene i sommer. Appen er tilgjengelig på iTunes og Android.

Utfyllende info Appen har utfyllende info fra et mangfold festivaler i ett program.

- Vi hadde veldig god feedback fra publikum på Hove og Øya i fjor, og fikk høre fra festivalene at publikum gikk med hodet ned i telefonene sine, forteller prosjektleder Marius Lindholt i Applics, som har utviklet programmet på bakgrunn av erfaringene de fikk ved å lage Hove- og Øya-appene i fjor.

Nordmenn er glade i å gå på festival, og de er veldig glade i smarttelefonene sine. Derfor tenkte vi at dette kunne være attraktivt for alle landets festivalgjengere, sier Lindholt.

130 festivaler i en app Også for festivalene vil det være gratis å bli en del av tjenesten, som oppdateres av festivalene selv. Foreløpig deltar 130 festivaler, blant annet Hove, Øya, Roskilde, Moldejazz og Sildajazz. Målet før sommeren er å dekke over 200 festivaler.

ÅPNER BALLET:: Eric Clapton (66) slo igjennom for første gang på begynnelsen av 1960-tallet som gitarist i den britiske gruppa The Yardbirds, og holder fortsatt koken. I kveld spiller han på Norwegian Wood. Foto:Scanpix
ÅPNER BALLET:: Eric Clapton (66) slo igjennom for første gang på begynnelsen av 1960-tallet som gitarist i den britiske gruppa The Yardbirds, og holder fortsatt koken. I kveld spiller han på Norwegian Wood. Foto:Scanpix Vis mer

- Dagbladet har tradisjonelt vært den beste og viktigste festivalavisa i Norge. Da er det helt naturlig at vi tilbyr det norske festivalpublikummet en god, oversiktlig og funksjonell festivalapp. I dagens festivaltilværelse blir en slik app like viktig som tørre sko og nok å drikke, sier Dagbladets musikkansvarlig og avdelingsleder Sven Ove Bakke.

NYTT VERKTØY: For Dagbladets musikkanmeldere Sigrid Hvidsten og Jonas Pettersen vil festivalappen kunne bli et nyttig verktøy gjennom sommerens festivaler. Foto: Lars Eivind Bones
NYTT VERKTØY: For Dagbladets musikkanmeldere Sigrid Hvidsten og Jonas Pettersen vil festivalappen kunne bli et nyttig verktøy gjennom sommerens festivaler. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media