Norwegian Wood: To måneder før start er festivalledelsen taus

Bare et band er booket.

TOM NETTSIDE: På denne tida skulle nettsida til Norwegian Wood normalt sett vært spekket med artister. Med bare to måneder igjen til festivalstart har de bare offentliggjort et eneste band. Amerikanske Wilco kan neppe kalles en tung headliner heller. Foto: Skjermdump / Norwegianwood.no
TOM NETTSIDE: På denne tida skulle nettsida til Norwegian Wood normalt sett vært spekket med artister. Med bare to måneder igjen til festivalstart har de bare offentliggjort et eneste band. Amerikanske Wilco kan neppe kalles en tung headliner heller. Foto: Skjermdump / Norwegianwood.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er drøye to måneder til Norwegian Wood skal markere festivalens 25-års jubileum, men så langt er det bare et navn på artistlista.

Normalt sett har festivaler av en slik størrelse det meste av konsertprogrammet klart flere måneder i forveien.

Nå er det mange som lurer på hva som skjer, om det i det hele tatt blir festivalen i Frognerparken i Oslo.

Bestilte fly og hotell En av dem som lurer, er Lars Joar Vold fra Trondheim. Han hadde store forventninger til årets festival og har allerede bestilt festivalbilletter, fly og hotell.

Han legger ikke skjul på at det har kostet. Bare på hotell har han brukt 2500 kroner.

- Jeg har aldri vært på festivalen før, men jeg tok en sjanse og tenkte at det ville komme store navn på artistlista siden de feirer 25 år i år, sier han til Dagbladet.

Taus festivalledelse Vold forteller at han gjentatte ganger har sendt meldinger til festivalen på deres Facebook-sider, men at han ikke har fått svar. Desverre er han ikke alene.

Siden starten av mars har flere spente festivalgjengere etterlyst artistslipp, men heller ingen av dem har fått svar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer