Du leser nå Dagbladet Pluss

Nosizwe om storebror Tshawe: - Jeg tror ikke han vet hvor mye han inspirerer meg

TV-aktuell i «Århundrets stemme».

<cutline_leadin>Nytolkninger:</cutline_leadin> Nosizwe Baqwa skal gi ut en plate med akustisk versjon av debutalbumet hennes, «In Fragments», og en med remikser. Foto: Nina Hansen
Nytolkninger: Nosizwe Baqwa skal gi ut en plate med akustisk versjon av debutalbumet hennes, «In Fragments», og en med remikser. Foto: Nina HansenVis mer

(Dagbladet): For mange er Nosizwe Baqwa (34) mest kjent som søsteren til Tshawe. Det skal det snart bli slutt på.

Hun har en rolle i NRK-serien «En natt», om et par uker blir hun å se på TV2 i «Århundrets stemme», og til høsten står hun på scenen for tredje gang som Nina Simone i «I am Nina». Dessuten skal hun gi ut to album i år. Kanskje ikke så rart at den nyinnkjøpte almanakken allerede har begynt å flasse av ark.

Vi møtes på det som før var Tranen på Alexander Kiellands Plass. De forseggjorte flettene hennes er samlet i en knute, som for å gi det uttrykkssterke ansiktet ekstra spillerom.

– Behovet for å veve ting sammen står sterkere siden jeg ikke har noen hverdag. «Every day is reinvent yourself-day». Det er jævla slitsomt – og utrolig artig. Det krever tilstedeværelse og en evne til å ikke ta seg selv så seriøst.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.