Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nouvelle Vague

Bozzzzzzzzzzzanova-karaoke.

CD:Nouvelle Vague spiller bossanovaversjoner av new wave-låter, altså en snedig kombinasjon av ordet «nybølge» på tre forskjellige språk, og ikke minst en uventa salgssuksess da bandet platedebuterte i forfjor. Konseptet har imidlertid ikke det samme overraskelsesmomentet i år, og låtene er heller ikke av samme kaliberet som på det sjarmerende - men noe ujevne- forrige albumet. «Bande À Part», ambisiøst oppkalt etter en Godard-film, er av enda mer varierende kvalitet. Når det funker, som for eksempel på Buzzcocks «Ever Fallen In Love» eller Billy Idols «Dancing With Myself» , evner de franske produsentene Collin og Libaux og gruppa deres å gi kjente låter et nytt liv i en sommerfrisk sjanger, men resten er dessverre dømt til en evig eksistens som bakgrunnsstøy i urbane kaffebarer eller som reklamejingles for strømlinjeforma familiebiler.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling