Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Noxagt

Fremdeles grandiost og mørkt fra norske noise-ambassadører.

CD: NOXAGTs buldrende støyrock har vunnet terreng langt utenfor norske fjorder, og har blant annet vært et av få norske band som har gjort legendariske Peel Sessions for BBC. Nytt av året er at bratsjen og Nils Erga er byttet ut med Anders Hana og hans barytongitar. Kjetil Brandsdals blytunge og kvernende bassostinat er fremdeles NOXAGTs naturlige samlingspunkt og med Jan Christian Kyviks suggererende rytmer og Hanas frenetiske gitararbeid, lager NOXAGT nok en gang monumental og overveldende noisecore basert på minimalisme og hypnotiske stemninger. Enkelte vil kanskje savne den særegne klangen fra bratsjen, men som album fungerer «NOXAGT» godt på egne premisser. Om du for eksempel sauser sammen Unsane og Melvins, og muter ut vokalen, er du ikke skrekkelig langt unna. Ikke like særegent som før, men fremdeles engasjerende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling