Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nøyer seg med 65 mill.

Jerry Hall er ingen hevngjerrig kvinne. Hun nøyer seg med 65 millioner kroner for å skilles fra den vordende far Mick Jagger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lenge så det ut til at skilsmissen mellom Mick Jagger og Jerry Hall skulle bli en av tidenes dyreste. Hall krevde i utgangspunktet rundt 400 millioner kroner i skilsmisseoppgjøret. Nå har pipen fått en annen, og mer nøysom lyd.

- Jerry vil nøye seg med 65 millioner kroner, sier en av Halls venner til avisa Sunday People.

Ifølge avisa skal Jerry har forandret mening i forrige måned.

Den 43 år gamle tidligere modellen ble rasende på sin mann da hun fant ut at han ventet barn med den yppige og brasilianske Luciana Morad. Hall hyret en av Storbritannias mest skarpskodde advokatfirmaer, det samme som Diana brukte da hun skilte seg fra Charles, og forkynte at hun ville forsøke å loppe Jagger for over 400 millioner kroner.

Stormfullt

Det er et stormfullt, om enn ikke så langvarig, ekteskap som avsluttes når Jerry og Mick nå skiller seg. Mick Jagger har hatt et utall kvinnehistorier, men har alltid fått komme tilbake til kona. Men ikke denne gangen. Luciana Morad har mer enn gjerne latt seg avbilde med sin voksende mage og aldri lagt særlig skjul på hvem som skal bli far. Det har vært for tøft å svelge for Hall.

Nå heter det at Mick Jagger og Jerry Hall er inne i en god periode, og at Hall derfor ikke er så kravstor. Mick Jagger er en av rockeverdenens rikeste med en formue på rundt 2 milliarder kroner. I et slikt lys blir kanskje ikke 65 millioner et urimelig krav. Likevel: Mesteparten av pengene Jerry får i oppgjøret skal settes i fond til barna - hennes egne vel og merke.

SLUTT PÅ MOROA: Mick Jagger må punge ut til kona Jerry Hall - men ikke mer enn 65 millioner.