- NRK er uprofesjonelle

Kvinnefronten forventet holdningsendringer i NRK under løsningsmøte. - Over vår myndighet, sier statskanalen.

PÅ VEI TIL PFU: Thomas Seltzers og hans program «Trygdekontoret» har tidligere fått kritikk i Kringkastingsrådet. Nå er programmet klaget inn for Pressens Faglige Utvalg.

Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PÅ VEI TIL PFU: Thomas Seltzers og hans program «Trygdekontoret» har tidligere fått kritikk i Kringkastingsrådet. Nå er programmet klaget inn for Pressens Faglige Utvalg. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Styremedlem i Kvinnefronten, Daisy Sjursø, mener at det er sannsynlig at «Trygdekontoret» blir felt for pornosketsjen.- De har fått kritikk av LDO og Kringkastingsrådet, sier Sjursø, og fortsetter:

- Jaquesson kontaktet også selv prosjektledelsen i programmet på morgenen den dagen programmet skulle sendes, og ba instendig om å droppe det, fordi hun anså det som svært krenkende for seg selv og sin mindreårige sønn.

- Uprofesjonelt Etter at Pressens Faglige Utvalg oppfordret partene til å ha et møte for å komme fram til en minnelig løsning, synes hundet er merkelig at motparten ikke hadde noe på papiret å komme med.

- Vi hadde håpet på en plan over tiltak til holdningsarbeidet innad i NRKs underholdningsavdeling, men det var ingenting. Vi synes det var snodig og uprofesjonelt, sier Sjursø.

- Ligger over vårmyndighet Christina Rezk Resar, redaksjonssjef for humor i underholdningsavdelingen i NRK, forteller at statskanalen har sendt sitt tilsvar i saken og at man i NRK tar klagen på alvor. 

- Vi regnet med at de skulle komme med forslag til oss fra Kari Jaquesson. Når de ber oss iverksette tiltak i hele NRK, er det noe som ligger over vår myndighet å avgjøre i et slikt møte, sier Resar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer