Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

NRK fester helge-grepet

Med Tore Strømøy, Ivar Dyrhaug, Fredrik Skavlan, Aud Schønemann og «Egentlig»-gjengen skal NRK holde på seerne fredags- og lørdagskvelden i høst. Men NRK føler pusten fra TV2 i nakken.

Sex i NRK2

Ingen har foreløpig klart å ta fra NRK hegemoniet som selve tv-underholderen på lørdagskvelden. Men underholdningssjef Tordis Aavatsmark forventer ikke at NRKs helgesuksess varer evig, og setter inn store ressurser for å beholde helgeseerne.

Helgemenyen

Med denne menyen akter NRK1 å vinne kampen om fjernkontrollen i helgene: «Falske forbindelser» (fredager fra 11. september) - gjettelek for hele familien ledet av Ivar Dyrhaug. «Først & sist» (fredager fra 11. september) - ukeaktuelt talkshow med Fredrik Skavlan. «Egentlig» (fredager fra 11. september) - ukeaktuelt satireprogram med Øystein Bache, Rune Gokstad, Sigrid Huun, Rune Andersen og Rigmor Galtung. Smørøyet» (lørdager fra 19. september) - ungdomsserie med nytt og kortere navn, egen Internett-klubb og nytt opplegg med både barn og voksne som programledere. «Nr. 13» (lørdager fra 31. oktober) - situasjonskomedie fra en bygård på Oslo øst - med Aud Schønemann, Geir Kvarme, Helge Reiss, Marit A. Andreassen og Behruz Arshi. «Ja, vi elsker...» (lørdager fra 19. september) - barne- og familievennlig program med Tore Strømøy, denne gang med idrettsheltene våre i fokus.

Markedsandeler

- Det er viktig for oss å beholde helga for å opprettholde markedsandeler, sier Aavatsmark. - Hvor lenge vil NRK beholde overtaket i helga?- Så lenge vi får ressurser til å opprettholde et kreativt miljø. Det er viktig å gi yngre programskapere muligheter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling