NRK hevder: - 200 Charlie Hebdo-blader på vei til Norge

Politiet ønsker ikke å kommentere.

LAGER BLADER PÅ VEI TIL NORGE: Charlie Hebdo lar seg ikke stanse av terroren. Ny utgave av bladet kommer denne uka.    AFP PHOTO/ BERTRAND GUAY
LAGER BLADER PÅ VEI TIL NORGE: Charlie Hebdo lar seg ikke stanse av terroren. Ny utgave av bladet kommer denne uka. AFP PHOTO/ BERTRAND GUAY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NRK erfarer at 200 utgaver av satiremagasinet Charlie Hebdo er på vei til Norge. Det skriver statskanalen på sine nettsider.

Det er nå forvirring rundt saken. En politikilde oppga først til NRK at han var kjent med at bladene skulle selges i Norge, men Oslo-politiet sier følgende til Dagbladet etter henvendelsene:

- Oslo-politiet har gjennom media blitt gjort kjent med de opplysningene som verserer om at Charlie Hebdo-magasinet angivelig kommer til Norge. Vi har vært i kontakt med Narvesen og har ingen kommentar utover dette, sier Unni Grøndal ved Oslo politidistrikt.  - Vi vil gjerne tilby magasinet Magasinet ble rammet av islamistisk terror onsdag forrige uke. 10 av bladets journalister, samt to politimenn, ble drept i et angrep som skyldes islamkritiske tegninger.

- Vi vil gjerne tilby magasinet til de som ønsker det, og ser nå på ulike muligheter for å gjøre dette, skrev Ida Håvik, sjef for kommunikasjon og samfunnsansvar hos Narvesen-eier Reitan Convenience i en tekstmelding til Dagbladet mandag kveld.

Det var også ståa da Dagbladet var i kontakt med Håvik tirsdag formiddag. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.