NRK i alle analer

KRISTIANSAND (Dagbladet): De pisser, driter og slår hverandre til blods foran tusener av Quart-tilskuere. I går arrangerte de NM i klystér. - Dette er folkeopplysning i beste NRK-ånd, sier gutta i NRKs «Karate».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Fy f..., det gjorde vondt, skriker Kristopher Schau. Lillebror Aleksander har nettopp slått en tennisball i ryggen på ham. Etterpå skal kamikazekomikerens mørbankede kropp til pers med pil og bue og plastøks.

Folkeopplysning

- Vi tester ting for folk. Dette er folkeopplysning. Det er det folk vil ha, og vi gir dem det. «Karate» er et medhårsprogram, sier programleder Kyrre Holm Johannesen til Dagbladet.

Karategutta fra Petre tar bokstavelig talt skrittet fullt ut i sin sidejobb som konferansierer i Bendiksbukta på Quart. Her går det i urin, mat, råtne dyrelik, tungt maskineri og nakenhet, gjerne samtidig. Og som grand finale i går kveld: NM i klyster.

- Vi får se om noen stiller opp. Hvis ikke får vi gjøre det sjøl, sier Kristopher avslappet.

I løpet av festivalen har han show-urinert på alle utenkelige vis, først kun iført en truse av glapak fylt med ett kilo bakepulver. Naturligvis for å se hva som ville ryke først _ trusa eller underlivet. Begge holdt.

Pisser på publikum

- Vi tester ikke ting ut på forhånd, det skal være jomfruelig, sier Kristopher.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer