NRK kjøper inn «The Daily Show»

Statskanalen hjem fra handletur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fans av Jon Stewarts prisbelønte satireprogram har mast i lang tid, og nå har NRK forbarmet seg over dem.

Fra høsten av dukker «The Daily Show» opp på norske skjermer, melder Kampanje.

- Det er kjempegøy at vi har fått til dette, sier innkjøpsansvarlig Trine Fossan til Dagbladet.no.

Sendetidspunktene er ikke spikret ennå, men i USA vises programmet fra mandag til torsdag. I tillegg lages det en ukentlig «global edition»-utgave, som NRK vil vise.

Showet - som også introduserte komikeren Steven Colbert - har vært ledet av Jon Stewart siden 1999, og vises på kanalen Comedy Channel i USA. I Norge har det tidligere bare vært tilgjengelig på Canal Plus.

Avtalen kom i land etter TV-messa i Cannes, der NRK også kjøpte visningsretten til tv-versjonen av Mikhail Bulgakovs «Mesteren og Margarita». Miniserien ble laget av den russiske regissøren Vladimir Bortko i 2005, og er i ti deler.

I tillegg sikret de seg den tyske komiserien «Berlin, Berlin» og britiske «Sugar Rush» - basert på romanen til den britiske skribenten Julie Burchill.

Fra før er det klart at NRK vil begynne å sende den amerikanske gigantsuksessen «Heroes» til høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer