NRK kommer med ny nett-tv

- På tide med en ny og bedre versjon.

TESTKLAR: NRKs nye nett-tv-løsning skal nå testes av folket og vil trolig være klar for lansering etter sommeren. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix
TESTKLAR: NRKs nye nett-tv-løsning skal nå testes av folket og vil trolig være klar for lansering etter sommeren. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NRK Nye Medier holder på med å utvikle en ny løsning for nett-tv som nå er klar for testing.

Den nye plattformen skal trolig være NRKs svar på de kjente og velfungerende nett-tv-løsningene til britene og svenskene, BBCs iPlayer og SVT Play. NRK har allerede fått 500 frivillige nordmenn til å prøve den nye versjonen, men nå skal den også åpnes for resten av folket. 

Positive reaksjoner Neste uke vil tjenesten være tilgjengelig for alle, og slik vil NRK plukke opp og luke ut ting som ikke fungerer.

- Reaksjonene fra betatestene har vært overveiende positive, de har pekt på utfordringer vi er kjent med og jobber med. Dette er første skritt i første fase og vi vil jobbe mye med å videreutvikle løsningen fremover, sier Sindre Østgård, sjef for Nye Medier i NRK.

Den nye nett-tv-løsningen vil være basert på mye av den vi allerede kjenner til i dag, bare enda større, enda bedre, og du skal kunne bruke den hvor du og når du vil.

- NRK har en god, gammel nett-tv som mange er glad i, men den var moderne da vi lanserte den i 2001. Nå er det på tide med en ny og bedre løsning, sier Østgård.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer