NRK SØKER: NRK søker unge, uerfarne og utadvendte programledere til sitt nye program «Trekant». Foto: Scanpix/fotolia
NRK SØKER: NRK søker unge, uerfarne og utadvendte programledere til sitt nye program «Trekant». Foto: Scanpix/fotoliaVis mer

NRK lager sex-tv

Du kan bli programleder i «Trekant».

||| (Dagbladet): NRK UNG er i ferd å lage sin aller første egenproduksjon, og kliner like gjerne til med et konsept som nok kan fenge våryre nordmenn.

Programmet «Trekant» ser nemlig ut til å leve opp til navnet sitt.

I TV-serien skal tre single, unge mennesker mellom 18 og 25 år bo sammen i en leillighet i Oslo i åtte uker.

Fra NRK får de oppdrag «hvor de nysgjerrig og humoristisk skal utforske hva som finnes i den seksuelle verden der ute, foran hele Norge», heter det i en pressemelding.

Du som programlederOg det er ikke noen av sine erfarne programledere statskanalen setter til å utforske Norges seksuelle univers.

I stedet ønsker NRK deg på skjermen.

Det vil si hvis du er ung, uerfaren, heterofil, homofil eller bifil, lite selvhøytidelig og har lyst til å finne ut hvor dine egne grenser går, som det heter på P3 sine hjemmesider.

- Er du kåt på utfordringen, spør de videre.

Hvis du har lyst til å debutere - som programleder - har du fram til 13. juni på å søke.

Drøye utfordringerOg det er neppe misjonærstillingen som skal utforskes.

I sin pressemelding lover NRK nemlig drøye utfordringer, «for å lære, ufarliggjøre og finne sine egne grenser».
 
- Dette blir et program som pusher grenser, og som humoristisk og ærlig skal følge tre ungdommer sin oppdagelse av den ukjente seksuelle verden som finnes, sier prosjektleder Øyvind Thoen i en pressemelding.

- Trekant er NRK UNG sin første egenproduksjon noensinne, med et nyskapende prosjekt for unge mennesker, med temaer som kommer til å provosere og engasjere, samtidig som vi øker kunnskapen til de unge, sier han.