Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

NRK P3 slapp ny «Skam»-lignende serie i det stille

En ny serie om livet etter videregående.

UNG KJÆRLIGHET: «Skam»-skaperne har fått ros for framstillingen av homofil kjærlighet. Even og Isak spilles av Henrik Holm og Tarjei Sandvik Moe. Foto: NRK
UNG KJÆRLIGHET: «Skam»-skaperne har fått ros for framstillingen av homofil kjærlighet. Even og Isak spilles av Henrik Holm og Tarjei Sandvik Moe. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helt uten forvarsel lanserte NRK P3 sent lørdag kveld «Blank», en ny serie om livet etter videregående. Den minner for mange gledelig mye om «Skam», skriver NRK.

Så langt er det lagt ut to klipp, to skjermbilder av meldinger og minst tre Instagram-kontoer er knyttet til serien.

Publiserer fortløpende

Klipp og bilder publiseres fortløpende på samme måte som gigantsuksessen «Skam», og søndag morgen samles ukens klipp i en episode, skriver NRK.

De to klippene som ligger ute heter «Hvor er vi» og «Vi er stille».

I «Blank» får møte karakterene Susanne, Mats og Ella. Universet kenner vi fra «Skam»: det er nachspiel, usikkerhet, sex og en hverdag som virker usedvanlig ekte, melder NRK.

Enda en ungdomsserie

NRK P3 er også i gang med en annen serie, som har fått navnet «Lovleg». Den skal fra juni av spilles inn på Firda videregående skole på Sandane i Nordfjord.

I bygda det bor færre enn 3000 innbyggere.

Ungdommene på den aktuelle skolen oppfatter serien som en «Skam»-oppfølger», men P3s redaksjonssjef for tv og utvikling, Håkon Moslet, holder kortene tett til brystet. «Lovleg» er seriens arbeidstittel.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!