NRK-programleder tatovert i studio: - Det er ulovlig

Tatovører er kritisk til at P3morgen tattoverer hverandre i studio. 

FIKK TATOVERING: NRKs P3s nye programleder Elin Bjørn, tatoverte radiomakker Kenneth Lemvik under mandagens P3morgen. Foto: Skjermdump/NRK
FIKK TATOVERING: NRKs P3s nye programleder Elin Bjørn, tatoverte radiomakker Kenneth Lemvik under mandagens P3morgen. Foto: Skjermdump/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag morgen tatoverte Elin Bjørn sin radiomakker Kenneth Lemvik da de gjestet radioprogrammet P3morgen for å promotere sitt nye program «Ung & Dum», som skal sendes framover på NRK P3.

For å skape blest om programmet sitt valgte de to nye programlederne at en skulle tatovere den andre i studio, og det på direkten. Det reagerer det proffe tatoveringsmiljøet i Norge sterkt på.

- Idiotisk

- Det er helt idiotisk, spør du meg, sier Kari Kjelskaug, tatovør ved Memento Tattoo på Sagene i Oslo, og tidligere leder i «Norsk Tattoo Union».

Hun synes ikke at påfunnet i P3morgen er så morsomt som det blir framstilt som.

- De som jobber i P3 er forbilder for mange, og det at de tatoverer hverandre i studio syns jeg ikke er greit, sier Kjelskaug,

Hun mener det er altfor lite regler når det kommer til tatovering. For å tatovere lovlig i Norge skal lokalene være godkjent av kommunelegen. Hun får også full støtte fra lederen i «Norsk Tattoo Union».

- Det sender ut et utrolig dårlig signal, uansett om det er søkt løyve eller ikke. En ting er at programmet heter «Ung & Dum», en annen ting er at det er forskjell på det som er dumt og det som er ulovlig, sier Remi Sølvberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer