Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

NRK sender stjerneprofiler til bygda

Skal på talentjakt.

TIL BYGDA: Hans Olav Brenner, Anne Rimmen, Linn Skåber, Ingrid Gjessing Linhave og Leo Ajkic skal jakte talent i Bygde-Norge i NRK-serien «Da KORK kom til bygda». Foto: NRK
TIL BYGDA: Hans Olav Brenner, Anne Rimmen, Linn Skåber, Ingrid Gjessing Linhave og Leo Ajkic skal jakte talent i Bygde-Norge i NRK-serien «Da KORK kom til bygda». Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fem av NRKs mest markante profiler skal sammen lede det nye musikalske programmet «Da KORK kom til bygda».

Linn Skåber, Anne Rimmen, Leo Ajkic, Hans Olav Brenner og Ingrid Gjessing Linhave skal lete etter Norges skjulte, musikalske talenter.

- Vi er kjempefornøyde med å ha fått med oss fem av NRKs kjente og kjære ansikter på tur. Programlederne favner bredt innenfor kultur, underholdning, sport og ung-målgruppa, og vil møte bygdene på sitt eget personlige vis. Med disse flinke folkene til rors, kommer det til å bli morsomt, nært, annerledes og underholdende, sier prosjektleder Cathrine Irgens Nilsen i en pressemelding.

Skåber skal i neste uke besøke Modum i Buskerud. Rimmen tar med seg KORK til Bardu, Ajkic skal til Dalane og Egersund, Gjessing Linhave til Ørsta og Ulstein, og Brenner til Kvam i Hardanger.

Serien skal sendes på NRKs hovedkanal til høsten, står det i pressemeldingen.

Skåber har lenge vært å se i NRK-suksessen «Nytt på nytt». Etter sju år, bestemte hun seg i fjor for å gi seg. Kort tid etter ble det klart at Gjessing Linhave skulle ta over plassen hennes.

Ajkic er for tida aktuell med sesong to av «Typen til», der Skåber er én av de åtte kjendisene han tester kjærestepotensialet hos. Anne Rimmen har vært tilknyttet både sporten og nyhetene i NRK siden 2007, og Hans Olav Brenner har vært å se i NRK-serien «Brenner».

Hele Norges coronakart