«Semester»:

NRK-serie sponset av Rema 1000

- Handlingen er ikke påvirket av av produktplasseringen, sier serieskaper.

REMA 1000: I de nyeste episodene av «Semester» dukker det stadig vekk opp produkter fra Rema 1000. Video: NRK. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig slapp NRK andre sesong av TV-serien «Semester», med tidligere SKAM-skuespiller Herman Tømmeraas i hovedrollen. Serien er produsert av produksjonsselskapet Curry film AS, men blir vist på NRK.

I de nyeste episodene dukker det stadig vekk opp produkter fra Rema 1000. I tillegg jobber seriens hovedkarakter, Erling, på Rema 1000 Fredensborg i Oslo. Sjefen hans spilles av den virkelige kjøpmannen på butikken.

I episodene dukker butikkens egne produkter opp, også når det ikke er scener i butikken. Kjedens eget mineralvannmerke, «Taffelvann», er å se i hendene på flere studenter som spiller i serien. Når Erling lager mat, er det med en «middag for under hundrelappen»-etikett tydelig synlig på skjermen.

Andre Rema-produkter som dukker opp er «Bare» øl, «Prima» vaskemiddel og is fra Kolonihagen. I en av scenene sier også Tømmeraas' karakter Erling til en kunde at de er den billigste butikken.

Se flere eksempler i videoen øverst i saken.

Samarbeider med Rema 1000

På visningsplattformen Curry Film selv har benyttet til å vise serien, oppfordrer produksjonsselskapet kommersielle aktører til å kontakte dem dersom de ønsker å bidra til deres produksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer