Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

NRK-serien «Nesten voksen» tas av skjermen

Blir ikke flere episoder av NRK-serien.

TRIO: Kjersti Tveterås, Jenny Skavlan og Renate Reinsve spiller venninner i serien. Nå kanseleres neste sesong. Foto: NRK
TRIO: Kjersti Tveterås, Jenny Skavlan og Renate Reinsve spiller venninner i serien. Nå kanseleres neste sesong. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serien «Nesten voksen» hadde premiere på NRK i januar. Ifølge VG var planen å produsere tre sesonger av serien. Men nå er det bestemt at serien kanselleres.

PROMO: Norsk situasjonskomedie om livet i 30-årene. Serien følger tre venninner fra Folkehøyskolen som har fått voksenlivet kastet over seg. De tre må plutselig sjonglere småbarnsliv og karriere, stebarn og et stadig mer hektisk sjekkemarked i dagens Oslo. Når er tiden inne for å innse at man er blitt voksen? Video: NRK Vis mer

NRK brukte over én million kroner på blant annet manusutvikling til den andre sesongen, skriver VG.

- Utgifter til forarbeidet til den andre sesongen av «Nesten voksen» beløper seg samlet til noe over én million kroner. I all vesentlighet handler dette om å utvikle et nytt manus, sier underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen til avisa.

Serien fikk slakt i flere medier. Dagbladets anmelder Marie L. Kleve trillet en toer, og stemplet karakterene som «klisje-karakterer».

Anmelderkollega Reidar Spigseth i Dagsavisen kvitterte med terningkast én, mens VGs Tor Martin Bøe var hakket rausere og ga terningkast tre.

Men til tross for den lunke mottakelsen ble første episode sett av 1,1 millioner seere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!