NRK-trioen gir seg til jul

«P3morgen»-gjengen går av lufta i desember.

VIL FINNE PÅ NOE NYTT: Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby er snart ferdige som ledere av «P3Morgen». Foto: NRK
VIL FINNE PÅ NOE NYTT: Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby er snart ferdige som ledere av «P3Morgen». Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- De ønsker å gi seg mens leken er god, så dette kommer fra dem. Det er en veldig vemodig og rar dag for oss i P3, sier Mats Borch Bugge, redaksjonsleder for radio og podkast i NRK P3 Oslo, til Dagbladet.

NRK skriver at programlederne i det populære programmet «P3morgen», Silje Nordnes, Markus Neby og Ronny Brede Aase gir seg som showledere til jul. De vil ha sin siste sending 20. desember.

- Føles riktig

Det jobbes med å utvikle et nytt morgenkonsept på kanalen, informerer NRK. Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby vil fortsette i NRK, men i andre prosjekter.

I NRK-sin egensak om exiten forteller de tre programlederne litt om hvorfor de ønsker å gjøre noe nytt.

- På en måte vil jeg ikke slutte, men så er det noe inne i meg som sier at det er riktig. Det kan kanskje minne litt om den følelsen det er å flytte hjemmefra, sier Neby.

Nordnes ønsker å gi seg mens leken er god.

- Etter nyttår blir det noen andre sin tur til å ta over stafettpinnen og leve drømmen, og våre elskede lyttere skal være i de beste hender. Selv skal jeg ta en pust i bakken, få ny giv og finne på noe nytt. Og sove masse, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer