NRK-Yasmin: - Jeg husker at han ga meg juling

NRK-Yasmins har bare ett minne om faren.

REISER TIL RØTTENE:  I  «Hva har du i bagasjen» som sendes på mandag, reiser Yasmin Syed til Guyana for å finne ut mer som sin far og sine røtter.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
REISER TIL RØTTENE: I «Hva har du i bagasjen» som sendes på mandag, reiser Yasmin Syed til Guyana for å finne ut mer som sin far og sine røtter. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg husker mamma fikk et brev og at hun ble veldig lei seg. Da vi fikk beskjeden om at han var død, hadde det gått to-tre år siden vi så ham, sier Yasmin Syed (47) til Dagbladet.

Mandag er hun med i «Hva har du i bagasjen» på NRK1, der 47-åringen reiser med programleder Noman Mubashir til landet Guyana i Sør-Amerika, som ligger klemt mellom Venezuela, Surinam og Brasil. Hennes oldefar innvandret dit fra India for rundt 150 år siden, og faren bodde der i deler av sitt liv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer