NRK2 legger ned «Puck»

«Puck»-redaksjonen i NRK2 føler seg sviktet av Trond-Viggo Torgersen og resten av kanalledelsen etter at de på et allmøte i går ble informert om at programmet deres legges ned. Redaksjonen hevder de var lovet fortsatt «Puck»-satsing.

- Jeg skulle ønske det var noe som het personalpolitikk i NRK, kommenterer en skuffet «Puck»-programleder Kristin Rosenløw Eeg. Sammen med resten av redaksjonen på ti medarbeidere mottok hun meldingen om nedleggelsen med sjokk og vantro. Inntil for få dager siden tydet alle signaler fra NRK-ledelsen på at de fortsatt ville ha «Puck» på sendeskjemaet. Til Dagbladet sier medarbeidere at det aldri har vært snakk om noe annet enn å fortsette, som har vært et av kanalens mest profilerte programmer siden starten høsten 96. Flere har sagt nei til attraktive tilbud fra andre steder fordi de har vært forsikret om at «Puck» skulle fortsette.

Trond-Viggo Torgersen, kanalsjef i NRK2 det siste året, er ikke villig til å ta selvkritikk.

- Jeg har ønsket å fortsette med «Puck», men det ligger i fjernsynets natur at noen programmer legges ned og at andre kommer til. Jeg skjønner fortvilelsen til «Puck»-medarbeiderne, men vi har ikke lovet at de skulle fortsette, sier han.