Parterapi NRK

NRKs Kevin Vågenes opplevde utroskap:
- Jeg ble så blind

Kevin Vågenes lager humor om parterapi. Selv fant han ut at den han trodde var mannen i hans liv, var utro.

NY SESONG: Skuespiller Kevin Vågenes lager humor av problemer i folks forhold. Nå vises andre sesong av «Parterapi» på NRK på lørdagskveldene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NY SESONG: Skuespiller Kevin Vågenes lager humor av problemer i folks forhold. Nå vises andre sesong av «Parterapi» på NRK på lørdagskveldene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det hender noen spør om jeg har hentet inspirasjon fra en felles bekjent, fordi de synes de kjenner igjen personen. Men jeg tror ikke disse personene har kjent igjen seg selv. Jeg har i alle fall ikke hørt noe!, sier Kevin Vågenes (31), til Dagbladet.

De fleste av oss blir litt blinde på oss selv, tror han, og derfor ser vi kanskje ikke de små særhetene som komikere kan finne stor inspirasjon og glede i.

- Det som er særegent med en personlighet er jo det som sånne som meg kan lage humor av, sier han.

Komikeren og skuespilleren Vågenes er blant annet er kjent for tre av rollene i TVNorge-suksessen «Jul i Blodfjell». Nå er han aktuell med andre sesong av humorprogrammet «Parterapi» på NRK.

Opplevde utroskap

Her spiller han en rekke personer som legger ut om sine forholdsproblemer hos parterapauten. Blant annet Maiken, som sier at ting er greit, men alltid med en passiv-agressiv undertone av at ikke er greit i det hele tatt.

Og Kjell Simen, haugesunderen som ikke har egen vilje, og som ikke klarer å komme ut av tøffel-modus, til kjærestens store frustrasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer