Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny baby for Caroline

LONDON (Dagbladet): Prinsesse Caroline av Monaco (42) venter sitt fjerde barn. Caroline fyller 42 år til helga, og venter barn med sin tyske kjæreste prins Ernst av Hannover.

Ifølge Daily Mail er hun tre måneder på vei.

Venner av prinsessen sier at hun er lykkelig, og at de to ønsker å gifte seg før barnet blir født. Sannsynligvis vil de to gifte seg i løpet av et par måneder.

Mange barn

Prinsesse Carolines kjærlighetsliv har vært forholdsvis turbulent. Som 23-åring giftet hun seg med den tyske playboyen Phillippe Junot, men skilte seg fra ham igjen allerede etter ett år.

Etter skilsmissen ble hun kjæreste med rikmannssønnen Stefano Casiraghi, som hun fikk de tre barna Andrea, Charlotte og Pierre med. Stefano døde i en tragisk båtulykke.
Prinsesse Caroline er svært populær i fyrstedømmet, og de fleste mener hun burde overta styringen av miniputtstaten etter sin far fyrst Rainier.

Blir stemor

Prins Ernst av Hannover har to sønner. De er i tenårene, og har et godt forhold til farens kjente kjæreste og samboer. Prins Ernst er i slekt med den britiske kongefamilien, og var faktisk Grimaldi-familiens favorittkandidat da Caroline i sin tid var gifteklar.

Prinsesse Caroline vil føde barnet på Prinsess Grace Hospital i Monaco.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling