Ny Barrunde

Se deltakerne i Baren, og les hvem de er.

Se bildene fra innflyttingen i dag! I ettermiddag flytter de 16 nye deltakerne i TV3-dokusåpen Baren inn i lokalene i Kirkegata i Oslo. Vinneren blir boende i 13 uker i leiligheten.

Tida er sikkert verdt det, for den siste som forlater Baren får med seg én million kroner.

De 16 barmenneskene blir delt inn i to lag - grønt og oransje. Lagene jobber i turnus, og det laget som ikke er på jobb i Baren, skal planlegge arrangementer og liknende. Det blir flere konkurranser og bardriften blir viktigere.

Siden det er 16 deltakere og Baren bare skal gå i tretten uker, vil det være uker da flere deltakere blir slått ut. I fjor ble den siste uka med Baren kjedelig, fordi det bare var to deltakere igjen. Dermed er det stor sannsynlighet for at flere deltakere nå vil være igjen helt til siste uke.

Anders Høglund er programleder denne runden også. Sist sesongs vinner, Jamila Brodin, er medprogramleder og sitter også i Det Øverste Råd som blant annet gir straff til deltakerne som ikke følger spillereglene.

- Jeg er svært streng, men rettferdig, sier Jamila til Dagbladet.no

- Siden jeg var med forrige sesong med Baren, ligger jeg ti uker foran de nye deltakerne. Da vi var her, skjedde det flere regelbrudd. Jeg veit hvordan det går an å snike seg unna kameraene, sier hun.

Jamila har et eget kontor i Baren. Hun har kontortid hver dag, slik at deltakerne kan komme innom og spørre om regler, permisjoner og andre ting de lurer på.

HINDRER JUKS: Fjorårets vinner, Jamila Brodin, skal passe på at Alf, Hilde og de andre deltakerne ikke jukser.Foto: EUGENE BRANDAL LARAN
HINDRER JUKS: Fjorårets vinner, Jamila Brodin, skal passe på at Alf, Hilde og de andre deltakerne ikke jukser.Foto: EUGENE BRANDAL LARAN Vis mer

De 250 000 kronene hun vant i forrige runde av baren er godt forvart på bankkonto, til hun skal begynne å studere psykologi og filosofi en gang i framtida.

Baren begynner mandag 29. januar. Her er deltakerne:

Cathrin Konstanse Hauan - 22 år - Oslo

Sivilstatus: Kjæreste

- Jeg vet meget godt hva jeg vil, og er ikke redd for å vise det, sier denne jenta som er særdeles kjapp i replikken.

En utålmodig sjel som ikke liker støvdotter som danser.

Alf Dukene - 34 år - Risør

Sivilstatus. Gift, tre barn.

Kalkulerende blid sørlending og byråkrat med klar personlighet og klare meninger om bardrift.

- Jeg tror min personlighet kan skape konflikter, jeg er ganske pirkete - veldig opptatt av ryddighet og renhold.

Eyvinn Helgevold - 20 år - Stavanger

Sivilstatus: Singel

Sprudlende og halvsprø sjarmør fra Stavanger med klare meninger om mye. Målrettet ung fyr som allerede vet hva han skal bruke premiepengene til om han vinner.

Hilde Rietig - 31 år - Asker

Sivilstatus: Samboer

Stiller med stor arbeidskapasitet og høy arbeidsmoral. Skal gjøre «business» ut av Baren. Hun er da ikke salgssjef for ingenting. Jenta hater rotekopper og gutter som griser på do.

Frøydis Benestad Hågvar - 22 år - Oslo

Sivilstatus: Samboer

Utstråling og bein i nesa. Sterkt konkurranseinstinkt, her skal det kjempes for seier med hard jobbing i baren! Stikkord er trening, journalistikk, dans, kriminologi, film/serier og ånder.

Per-Erik Nilsen - 23 år - Trondheim

Sivilstatus: Samboer

Strateg og bar-eier med klar melding om at «andreplass er første taperplass». Innstilling og selvtillitt er det ikke noe galt med hos denne engasjerte nordlendingen fra Trondheim. Hater å ta feil!

Stian Salter - 24 år - London - Oslo

Sivilstatus: Kjæreste

Sjarmerende og snill musiker som vender nesa hjem, men jeg snorker skikkelig og kommer sikkert til å vekke de rundt meg. Hva gjør en potensiell popstjerne i London før gjennombruddet? Jo, jobber som bartender!

Helge Skinderviken - 32 år - Oslo

Sivilstatus: Ugift

Søker spenning og utfordring i hverdagen, den største nå blir kanskje å ikke kunne å ha en morgenstund alene. Utdannet innen restaurant, men lever i underholdningsverdenen og går med en sangfugl i magen.

Linda Burns - 22 år - Oslo

Sivilstatus: samboer

Energi, entusiasme og 100 prosent sosial. Opptatt av helse og sunnhet - er vegetarianer. - Jeg vil ikke forandre min egen personlighet for å vinne en million. Hun være seg selv og tror hun vil vinne på det.

Tone Marie Trollbu - 20 år - Fjellhamar

Sivilstatus: Singel

Sprudlende konkurransemenneske. Ærlig og full av temperament. Hater skråsikre, selvopptatte og falske mennesker som tror de er bedre enn andre. Går ikke av veien for å sjokkere litt.

Charlotte Faarberg - 27 år - Bergen

Sivilstatus: Samboer

Reiselivsstudent med god erfaring i år «stokke beina» - hun har vært elitesportsdanser. Her er konkurranseinstinkt; en snill, men bestemt diplomat. Dette er en handlingens kvinne - ingen drømmer.

Bjørn Sjulstok - 32 år - Løvenstad

Sivilstatus; Ugift, ingen barn

...ikke helt voksen? Nabo med mor og far, men setter ikke ned farten av den grunn. Drømmer om å bli stuntmann. En god blanding av sporty og datanerd er PC-teknikeren, som debuterer bak bardisken.

Henriette Borchgrevink - 23 år - Kongsberg

Sivilstatus: Samboer

Sporty jente med sterkt utviklet konkurranseinstinkt. Hater å tape og kan være både dominerende og sta - enda så søt og snill hun ser ut. Har barerfaring, og planer for premien.

Hilde Christoffersen - 31 år - Oslo

Sivilstatus: Singel

Utdannet musikklærer, underviser i flere fag. Musikken er den store lidenskapen, og hun har vært både vokalist og karaokevertinne. Kvinnesakskvinne som vektlegger det feminine.

Tom Erik Sværen - 28 år - Oslo

Sivilstatus: Singel

Betegner seg selv som myk mann, som viser følelser. Påstår han gjerne skulle hatt en plan med livet sitt.

Dan Riber - 23 år - Ski

Sivilstatus:

Glimt i øyet og sikkert vinnerinnstinkt, innstilt på både å gripe muligheter og ta utfordringene. Vant til å stå på, og er nok mer ledertype enn moromann. Føler livet ikke skal kastes bort!

Se bildene fra innflyttingen i dag!

HINDRER JUKS: Fjorårets vinner, Jamila Brodin, skal passe på at Alf, Hilde og de andre deltakerne ikke jukser.Foto: EUGENE BRANDAL LARAN