Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trailer fra den nye «Baywatch»-filmen

Ny «Baywatch»-trailer: Mannen som har satt David Hasselhoff på sidelinja

Dwayne «The Rock» Johnson spiller badevakta Mitch Buchannon.

«BAYWATCH»-FILM: Her er traileren til filmen som er basert på den populære tv-serien «Baywatch». Video: Paramount Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Husker du 90-tallets TV-serie om livvaktene på Santa Monica Beach i California, med blant annet Pamela Anderson og David Hasselhoff i hovedrollene?

Det er laget en nyinnspilling av den populære «Baywatch», og nå nærmer det seg premieretid.

Se traileren til den nye «Baywatch»-filmen øverst i saken!

«The Rock» som Mitch Buchannon

Etter mange år av skjermen er det nå duket for et gjensyn med Mitch Buchannon og resten av «Baywatch»-gjengen, riktignok spilt av nye skuespillere.

I «Baywatch»-filmen er det Dwayne «The Rock» Johnson som har tatt over David Hasselhoffs gamle rolle som Mitch Buchannon.

Fans av «The Hoff» trenger imidlertid ikke fortvile. David Hasselhoff vil likevel bli å se i den nye filmen, skal vi tro imdb.com. Der står han listet med rollen som «The Mentor».

Zac Efron spiller Buchannons unge protesjé Matt Brody, mens den ikoniske rollen som C.J. Parker er det Kelly Rohrbach som overtar etter Pamela Anderson.

C.J. Parker var blant rollefigurene som fikk aller mest oppmerksomhet da «Baywatch» var på sitt mest populære - noe som blant annet skyldtes interessen for Pamela Andersons silikonpupper.

Fulgt av en milliard

Det opereres med tall som tilsier at rundt en milliard mennesker fulgte serien da den var på høyden og flimret over skjermen i nærmere 150 land.

Plottet var enkelt. Noen holdt på å dø, og oppgaven med å redde dem var overlatt til gjengen med vakre og veldreide badevakter i karakteristiske røde badedrakter med tilhørende flytebrett.

Til den velkjente kjenningsmelodien «I'll be there» kom de løpende, ofte i slow-motion - og med sololje-marinert hud som glinset i California-sola. Det er ingen hemmelighet at sex-faktoren var med på å gjøre «Baywatch» så populært.

Skuespillerne hadde faktisk egne klausuler i kontraktene som gikk på å holde kroppene sine i god stand - de skulle verken gå opp eller ned i vekt.

Filmen regisseres av Seth Gordon, mens det er Paramount Pictures som står for produksjonen. Med seg på laget har de fått med seg blant annet Douglas Swartz og Michael Berk, som begge var med på å skape originalserien.

«Baywatch» har premiere i USA den 25. mai, og vil etter planen komme til Norge 2. juni.

- MAN OVERLEVER: I kveld er Pamela Anderson gjest hos Fredrik Skavlan. Der snakker hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer