Ny Beatles-film

Jude Law skal spille Beatles manager i ny film.

Natural Nylon er produksjonsselskapet til en rekke unge britiske skuespillere, deriblant Jude Law, Sadie Frost, Ewan McGregor og Jonny Lee Miller. De skal nå lage film om livet til Beatles manageren Brian Epstein.

Jude Law, Oscarnominert for sin rolle i «Den Talentfulle Mr. Ripley», skal spille Epstein.

Brian Epstein var homoseksuell og døde av en narkotikaoverdose som 33 åring. Det var i 1967, da The Beatles var på toppen av sin karriere.

Tidligere har det vært laget en film om Epstein, «The Hours and Times» (1991) som er en fiksjon over hva som skjedde mellom Epstein og John Lennon på en ferietur i Spania. Jude Laws film skal holde seg mer til virkeligheten, i følge Film Unlimited.

Jude Law slo igjennom i filmen om Oscar Wilde, hvor han spilte Bosie, Wildes kjæreste. Law har ingen problemer med å spille homoseksuell på film.

- Det er en kjempe flott rolle. En hver mann, være seg homoseksuell eller hetro, har sin egen tilnærming til seksualitet, sier Jude Law til Film Unlimited.

Jude Law er en ettertraktet mann etter sin Oscar-nominasjon. For tiden er han opptatt med Steven Spielbergs nye film, «A.I.» og etterpå skal han spille leiemorder sammen med Tom Hanks i «The Road to Perdition».

JUDE LAW skal spille Beatles-manager.