Anmeldelse: Justin Bieber - «Yummy»

Ny Bieber-singel: Intetsigende tøv

Blæh, Bieber.

NY MUSIKK: Singelen «Yummy» åpner et intensivt år for Justin Bieber. Både album og egen Youtube-serie er varslet. Foto: Universal Music
NY MUSIKK: Singelen «Yummy» åpner et intensivt år for Justin Bieber. Både album og egen Youtube-serie er varslet. Foto: Universal Music Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SINGEL: Da Bieber-feberen var på sitt mest hysteriske på starten av 10-tallet, var jeg tenåring.

Nyfrelst etter å ha sett Bieber-filmen «Never Say Never» argumenterte jeg overfor min far om at den kanadiske popprinsen var vår tids David Bowie.

Hadde jeg kunnet reise ti år tilbake i tid, hadde jeg slått en av pappas gamle LP-er hardt i hodet på meg selv. For makan til intetsigende tøv som «Yummy» hadde aldri Ziggy Stardust sendt ut i universet.

Latskap

«Yummy» er Justin Biebers første solosingel på fire år, og smaker - navnet til tross - av kunstige søtstoffer og latskap. 25-åringen beveger seg i et poppete r&b-landskap, men låta er verken supercatchy eller supersexy. Det rykker ikke i replay-refleksen. Eller noen andre steder, for øvrig.

Enkle refrenger trenger ikke å være hjernedøde - bare spør The Beatles - men Bieber klarer på ingen måte å løfte tekstlinjer som «Yeah, you got that yummy-yum / That yummy-yum, that yummy-yummy» til en høyere himmel.

Drahjelpen fra den hypergeneriske produksjonen, signert Poo Bear, Kid Culture og Sasha Sirota, er i tillegg minimal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer