Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny bok avslører intime detaljer om skuespilleren

Forteller om eks-menn, Michael Jackson og alkoholiker-mora.

AVSLØRER «ALT»: Skuespiller Brooke Shields letter på sløret i boka «There Was a Little Girl». Foto: AP / NTB scanpix
AVSLØRER «ALT»: Skuespiller Brooke Shields letter på sløret i boka «There Was a Little Girl». Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Skuespiller og modell Brooke Shields (49) slo gjennom allerede elleve måneder gammel, da i en såpereklame.

Siden har det gått slag i slag for den New York-fødte profilen, som var en kjent barnemodell på 70-tallet, og prydet forsida av Vogue allerede som 14-åring.

Turbulent mamma-forhold Shields er et godt kjent ansikt fra tv-skjermer og filmlerret, gjennom tv-serier som «Army Wives», «Se opp for Susan» og «Lipstick Jungle», og 80-tallsfilmer som «Den blå lagune» og «Endless Love».

Nå deler hun mange intime detaljer fra sitt private og innholdsrike liv i den kommende boka «There Was a Little Girl», som People har fått eksklusive utdrag fra.  

Blant annet forteller Shields om forholdet til sin alkoholiserte mor, som også fungerte som hennes følgesvenn og manager fram til hun døde i 2012. 

- Selv om jeg forsto henne best av alle, er jeg ikke sikker på om jeg helt forsto henne, forteller Shields, ifølge People.

Jomfrudom og menn I boka kommer det fram at mora ofte lot naboer ta hånd om dattera, da hun selv dro ut for å drikke, og at det var mora som arrangerte flere av Shields' mange famøse stevnemøter. 

Shields mange menn inkluderer godt kjente mennesker som John F. Kennedy Jr., Liam Neeson, tennisstjerna Andre Agassi og George Michael. I tillegg forteller hun også åpenhjertig om det profilerte forholdet til den avdøde popkongen Michael Jackson.

- Vi elsket hverandre. Vi følte oss bare så trygge sammen, sier hun. 

Boka sparer ikke på de intime deltajene.

NÆRE - PÅ GODT OG VONDT: Brooke Shields med mamma Teri Shields i 1987. Foto: AP / NTB scanpix
NÆRE - PÅ GODT OG VONDT: Brooke Shields med mamma Teri Shields i 1987. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Shields røper også hvem hun som 22-åring mistet jomfrudommen til: Sin daværende klassekamerat og nå godt kjente «Superman»-skuespiller Dean Cain (48). 

- Han var utrolig og smertelig tålmodig med meg når det gjelder sex. Jeg fikk ham til å vente og vente, og moren min hadde oversikten, sier hun.

Har moras aske i stua Shields er i dag gift med produsent og skribent Chris Henchy, som hun har døtrene Rowan (11) og Grier (8) sammen med.

Mora, Teri, var dement de siste åra av livet sitt, og ifølge People var det først etter hennes død at Shields bestemte seg for å dele detaljer fra deres turbulente forhold med offentligheten.

- Hjernen hennes var tilsynelatende veldig velfungerende så lenge. Jeg var sikker på at det ville være leveren som tok knekken på henne, sier Shields.

I dag er moras aske i en urne av sølv plassert på en bar i Shields' stue, slik at «hun alltid vil være i nærheten av de to tingene som var viktigst i livet hennes: meg og alkoholen».

ELSKET HVERANDRE: Brooke Shields og Michael Jackson sammen i 1984. Foto: AP / NTB scanpix
ELSKET HVERANDRE: Brooke Shields og Michael Jackson sammen i 1984. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling