UNGDOM OG SEX: Programlederne i den første sesongen av NRKs sexprogram «Trekant», (fra venstre) Marie Kinge, Thomas A. Dahlen og Pia Dailey Christoffersen er blant dem som er intervjuet i den nye boka til NRK-kollegene fra «Juntafil». Foto: Sveinung U. Ystad
UNGDOM OG SEX: Programlederne i den første sesongen av NRKs sexprogram «Trekant», (fra venstre) Marie Kinge, Thomas A. Dahlen og Pia Dailey Christoffersen er blant dem som er intervjuet i den nye boka til NRK-kollegene fra «Juntafil». Foto: Sveinung U. YstadVis mer

Ny bok forklarer hvorfor jenter blir fortere «puleforelsket» enn gutter

Stakkars fjortiser. Alt de tror de må kunne.

ANMELDELSE: «Sånn jeg er skapt dauer karen min fort når den ikke får puste på grunn av gummihatten» avslører Christian Valen. Han forteller om sin nokså mislykkede seksuelle debut i «Sånn ca. alt om sex & kjærlighet».

Der har NRK P3's programledere i Juntafil samlet stoff fra sine ti år på lufta.  

Kjøttkuk og blodkuk
Tittelen holder det den lover: Her står alt om forelskelse, sjalusi, abort, trekant, fetisjer og BDSM. Her er fakta om kondomenes historie, og at sæd bare har 15 kalorier pr svelg (for anorektikeren?). Her er navn på kjøttkuk og blodkuk, biffpikk og suppekukk — og gjengangeren penisstørrelse (verdensrekord 38 centimeter).

Den spiller selvsagt ingen rolle, trøster legen, og gir råd for deg med «Liten kølle: Ta henne bakfra» og «Stor kølle: Treng deg gradvis inn».

Svelger med et smil
Rent bortsett fra at Juntafil har klippet inn noen kjendisers bekjennelser — skuffende få egentlig, og skuffende lite bekjennende — er både layout og innhold nesten en blåkopi av sexboka «Fjortis», som kom i vår. To eksperter, lege og psykolog, svarer på spørsmål om abort, onanering, seksuell lavalder, analsex og oralsex.

Om det siste deler «Trekant-Pia»sine erfaringer: «Når jeg får det i munnen og det smaker skikkelig dritt, da går det ut igjen. Men jeg svelger jeg, med et smil!»  

Blottet for moralisme
Er dagens fjortiser så avanserte og suverene og frie som det gis inntrykk av? Gudene vet. Om de ikke er det, så skal de hvert fall bli det. Rådene som gis er panisk blottet for moralisme.

Som i kapitelet «Hvordan sjekke opp en fremmed bare for å ha sex?», der vi blant annet får vite hvorfor jenter blir fortere «puleforelsket» enn gutter.  

Ny bok forklarer hvorfor jenter blir fortere «puleforelsket» enn gutter

Det virker vel bare prippent å innvende at dette må være too much information for de stakkars fjortisene. 

Les også:
Intervju med Gunhild Dahlberg
Kjendisene forteller om egen sexdebut