<strong>KRIGEN ØDELA ALT:</strong> Slik ser det i dag ut på stedet der en av Benghazis fineste strandpromenader lå. Foto: NTB Scanpix
KRIGEN ØDELA ALT: Slik ser det i dag ut på stedet der en av Benghazis fineste strandpromenader lå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ny bok fra kontroversiell forsker: Løgnene om Libya

USA, Storbritannia, Frankrike og mange av verdens massemedier får på pukkelen av den kontroversielle forskeren Ola Tunander i ny bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

25. SEPTEMBER 2011: BBC melder at det er funnet en massegrav med mer enn 1200 lik i Libyas hovedstad Tripoli, fanger som i 1996 ble henrettet etter et fengselsopprør i Abu Salim-fengslet. Al Jazeera følger opp og hevder det til sammen dreier seg om 1700 lik. Verdens nyhetsmedier kaster seg på; dette er viktig dokumentasjon for å rettferdiggjøre krigen mot Libyas diktator Muammar Kadhafi.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer