SAGAS SISTE SAK: Seerne har fått følge politietterforsker Saga Norén (Sofia Helin) gjennom tre sesonger av krimdramaet Broen. Nå melder produksjonen at den kommende fjerde sesongen blir den siste. Foto: Carolina Romare / Filmlance International / Nimbus Films 2015  
SAGAS SISTE SAK: Seerne har fått følge politietterforsker Saga Norén (Sofia Helin) gjennom tre sesonger av krimdramaet Broen. Nå melder produksjonen at den kommende fjerde sesongen blir den siste. Foto: Carolina Romare / Filmlance International / Nimbus Films 2015   Vis mer

Ny «Broen»-avsløring: Slutt for Saga?

Manusforfatter Hans Rosenfeldt tror fjerde sesong blir den siste, men røper ekkel start på de kommende episodene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I forrige uke ble det kjent at SVT hadde trykket på «ja»-knappen for en fjerde sesong av krimdramaet «Broen», som her i Norge sendes på NRK.

Dermed kunne seere for alvor begynne å glede seg til et gjensyn med politietterforskerne Saga Norén og Henrik Sabroe (og kanskje Martin Rohde?)

Men ifølge Expressen kan den kommende sesongen bli den aller siste vi får av den dansk-svenske suksesserien.

I et ferskt intervju får manusforfatter Hans Rosenfeldt spørsmål om sesong fire blir den aller siste «Broen»-sesongen.

- Det vet man aldri, men jeg tror at vi nok er ferdige etter sesong fire, sier Rosenfeldt.

I samme intervju kommer det fram at den kommende sesongen ikke vil innledes med et Halloween-mord, slik Rosenfeldt tidligere har røpet.

Manus har nemlig blitt endret siden da.

- Hvordan kommer sesong fire til å starte ifølge den manusversjonen dere har nå?

- Det kommer til å bli den ekleste starten som «Broen» har hatt. Det er en veldig ubehagelig start, om vi får det som vi vil, sier Rosenfeldt kryptisk til Expressen.

I de to første sesongene hadde svenske Sofia Helin og danske Kim Bodnia hovedrollene som politietterforskerne Saga og Martin. I sesong tre fikk Saga en ny kollega i danske Henrik, spilt av Thure Lindhardt.

Serien følger politietterforskernes prosess med å nøste opp mord som har tilknytning både til Sverige og Danmark.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer