Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny dame for O.J.

Tårnfrid, hyperaktiv karrierekvinne og mor, er den nye dama til Otto Jespersen. I kveld er han tilbake med sitt første O.J.-show på fire år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han hadde 700 000 seere i snitt. Den rallende «Friskusen» ble en plage, spesielt i drosjekøer på nattestider. Likevel tar han sjansen på å introdusere flere nye figurer i «O.J. - en utstrakt hånd» på NRK1.

Travle

Tårnfrid er direktør for et kosmetikk-konsern, gift med fredsmekleren Arthur og har en sønn på fem år i lakksko, blazer og hjelm.

- De er forferdelig travle, men noe problem er det ikke. Selv om det å være både kvinne, mor og toppleder er et helvete, så er nettopp det noe av sjarmen.

- Men hvem er hun egentlig?

- Det tør jeg ikke si. Men jeg har latt meg inspirere av karrierekvinner som har eksponert seg i mediene med sine såkalte problemer.

Birger bor i en dårlig leilighet, er syk og fattig og går på trygd, men er klar for nye nederlag. Wirrums nye assistent, Knaber (Anitra Eriksen), beskrives som en yndig, men voldelig tampongfundamentalist. Daud er nyhetsoppleser, og av pakistansk opprinnelse.

Etnisk moro

- Litt smakløst med undertittelen «Etnisk moro fra Oslo 3» når det utkjempes en etnisk krig i Europa?

- Noen vil alltid føle seg støtt, som oftest på andres vegne. Vi kan ikke slutte med humor selv om det foregår en krig med etniske motsetninger.

- Bjarne og Gunnar trådte ifølge NRK over en grense da de spøkte med Thomas Quick? Stilte du deg bak beklagelsen?

- Nei, jeg mener det var feil og defensivt av NRK å beklage innslaget.

AKTIV KVINNE: Tårnfrid er bare en av de mange nye typene Otoo Jespersen gir liv til i sitt TV-show, O.J. en utstrakt hånd.