Ny favoritt

Nicole Kidman og filmen «Moulin Rouge» er tilbake i kampen om den gjeveste Oscar-prisen.

Til nå er det eventyrfilmen «Ringenes Herre og Russel Crowe-filmen «Et vakkert sinn» som har vært klare konkurrenter og favoritter til statuetten for beste film under Oscar-utdelingen.

Men etter at «Moulin Rouge» stakk av med prisen for beste film under gårsdagens Producers\' Guild of America, har konkurransen skjerpet seg, melder Guardian.

Prisen, som baserer seg på stemmene til over 1500 amerikanske produsenter, er nemlig et godt pekepinn på Oscar-suksess. I ti av de siste tretten årene har vinnere av prisen også fått Oscar-statuetten for beste film.

Cabaretfilm med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene var produsentenes favoritt foran både «Ringenes Herre og «Et vakkert sinn», i tillegg til «Harry Potter» og «Shrek».

Til nå har «Moulin Rouge» blitt sett på som en outsider til tittelen beste film under Oscar-utdelingen fordi regissøren Baz Juhrman ikke ble nominert til prisen som beste regissør for filmen.

24. mars i år deles Oscar-prisene ut for 74de gang. Les mer om utdelingen på hjemmesidene til Oscar

.

NY FAVORITT:</B> «Moulin Rouge», med Nicole kidman og Ewan McGregor i hovedrollene vant Producers\' Guild of Americahar, og har meldt seg på i kampen om Oscar-statuette for beste film.