NY FILM:  Regissøren og manusforfatteren bak suksessfilmen «Juno» har nå et nytt filmprosjekt på gang. Foto: Filmweb
NY FILM: Regissøren og manusforfatteren bak suksessfilmen «Juno» har nå et nytt filmprosjekt på gang. Foto: FilmwebVis mer

Ny film fra «Juno»-skaperne

Og Charlize Theron skal ha hovedrollen.

||| (Dagbladet): I 2007 sjarmerte en rappkjefta, gravid tenåring og hennes shortsbekledde kjæreste en hel verden.

Nå er manusforfatter Diablo Cody og regissør Jason Reitman, som stod bak kanonsuksessen «Juno» i gang med et nytt filmprosjekt sammen.

Filmen heter «Young Adult» og hovedrollen skal bekles av «Monster»-skuespiller Charlize Theron, skriver filmnettstedet Deadline.

Spiller forfatter Therons rolle er en skilt forfatter. Hun bestemmer seg for å finne tilbake til sin identitet, og et steg i prosessen er å reise tilbake for å gjenopplive forholdet med sin High School-kjæreste, som nå er gift og har barn.

Skuespillerinnen vant både Oscar og Golden Globe for rollen i dramaet «Monster» i 2004, og har siden vært å se i blant andre filmer som «North Country» (2005) og «In The Valley Of Elah» (2007).

Spiller inn i år Oscarstatuett ble det også på manusforfatter Diablo Cody for «Juno».

Sammen med «Juno»- og «Up In The Air»-regissøren satser Cody på å komme i gang med innspillingen i november i år. Innspillingen skal finne sted i New York.

HOVEDROLLEN:  Den sør-afrikanske skuespillerinnen Charlize Theron skal spille hovedrollen i Young Adult. Foto: Scanpix
HOVEDROLLEN: Den sør-afrikanske skuespillerinnen Charlize Theron skal spille hovedrollen i Young Adult. Foto: Scanpix Vis mer