Ny forside på Dagbladet.no i dag

Ta en sniktitt her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag lanserer vi en ny versjon av forsiden på Dagbladet.no. Det gjør vi for å få mer plass til nyheter, mer variasjon og gjøre det enklere å navigere på våre sider.

Fjerner venstremenyen

Den største endringen vi gjør er å fjerne menyen til venstre. Det er et stort steg å ta. Alle nordiske nettaviser har en meny til venstre for å vise innhold videre inn på nettstedet.

Men den har flere svakheter. Det blir veldig mange valg der, hele 160, noe som gjør at det blir et stor uoversiktlig felt. Man må scrolle opp og ned og trykke på pluss-tegn for å åpne undermenyer. Resultatet er at du ikke bruker den.

Vi registrer alt du klikker på hos oss, og menyen til venstre benyttes i liten grad. Brukerne foretrekker den horisontale menyen som ligger under logoen. Flere internasjonale nettsteder som CNN.com og Yahoo News har også oppdaget dette og gått over til å bruke kun en horisontal meny.

Dagbladet.no vil fra i morgen legge all navigasjon på forsiden inn i en horisontal meny under logoen. Vi vil innføre den samme menyen på undersider fortløpende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer