Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Frost 2»

Ny «Frost»-trailer

Det nærmer seg desember og et nytt avsnitt av milliardmerkevaren «Frost».

OPPFØLGER: Den etterlengtede oppfølgeren til Disney-filmen «Frost» er på trappene, og her er en smakebit på hva vi har i vente. Video: Disney Vis mer

Disney har sluppet en ny trailer for storfilmen «Frost 2», som har norsk premiere i desember.

Se den øverst i artikkelen.

Originalen fra 2013 er tidenes mest innbringende animasjonsfilm, og er løst basert på H.C. Andersens eventyr «Snedronning» fra 1845. Ifølge Forbes dro den inn 1,3 milliarder dollar (11,2 milliarder kroner), og vant to Oscar.

Til jul kommer altså oppfølgeren som spås å bli en av årets store kommersielle filmsuksesser. Filmen handler om prinsessene Elsa og Anna, som bor i det fiktive skandinaviske kongeriket Arendelle.

I filmomtalen til «Frost 2» antydes det en litt mørkere tematikk enn i første film:

«Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise. I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok.»

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling