Ny Harry Potter-bok på vei

«Harry Potter & the Cursed Child» lanseres i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I høst ble det kjent at historien om Harry Potter fortsetter - på teaterscenen.

Det offisielle teaterstykket «Harry Potter and the Cursed Child» settes opp på West End i London i mai 2016, som den første av to oppsetninger som skal fortsette historien om den svaksynte trollmannen med de store talentene.

Produsent Sonia Friedman har tidligere sagt at de fortsetter historien om Harry Potter der epilogen i siste bok forlot den.

Nå kan alle Harry Potter-fans uten teaterbillett juble: Teatermanus blir gjort om til ei bok, som lanseres allerede i juli i år.


Det melder Mashable.

Overarbeidet familiefar Boka skal hete «Harry Potter & the Cursed Child», og er basert på en original ny fortelling av JK Rowling, Jack Thorne og John Tiffany.

Historiens synopsis oppsummeres slik:

«Den åttende historien. Nitten år senere.

Det var alltid vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt ved Magidepartementet, ektemann og far til tre barn i skolealder.

Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører til, sliter hans yngste sønn Albus med vekten av en familiearv han aldri ønsket.

Når fortid og nåtid møtes på truende vis lærer både far og sønn den ukomfortable sannheten: noen ganger kommer mørke fra uventede steder.»

Film på vei Får du ikke nok av universet rundt den bebrillede helten med arr i panna?

Da kan du blant annet glede deg til høsten - da kommer nemlig filmatiseringen av «Fantastic Beasts and Where to Find Them».

Den kommende filmen tar en avstikker fra de åtte Harry Potter-filmene vi kjenner fra før, og er bygget på forfatter J.K. Rowlings bok med samme tittel fra 2001.

Vet du hva Potter-stjernene gjør i dag? Ikke? Da bør du lese denne saken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer