«Euphoria»

Ny HBO-serie gir penis-sjokk

Kan være den drøyeste ungdomsserien som noensinne er laget.

«EUPHORIA»: er navnet på serien HBO slipper sommeren 2019. Serien sjokkerer med seksuelle utskeielser, overgrep, voldtekt og nakenhet. Video: HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Reaksjonene på HBO-serien «Euphoria» lar ikke vente på seg. Aldri er dagens ungdom blitt skildret mer dystopisk og brutalt enn her.

«Euphoria» skildrer tenåringslivet til første generasjon født etter terrorangrepet 11. september 2001 – som er blitt et tidsskille i vår nyere tid.

– Vil frike helt ut

Serien bugner av seksuelle utskeielser, overgrep, voldtekt, vold og narkotiske eksesser – i et forsøk på å være brutalt, dødelig ærlig og kompromissløs.

I dag har «Euphoria» seriestart. Og det med hele 30 peniser, og det allerede i andre episode. Vi snakker også om erigerte peniser og dildoer.

- Det vil være foreldre som garantert kommer til å frike helt ut av serien, sier «Euphoria»-skaperen Sam Levinson (34), sønn av regissør Barry Levinson, til The Hollywood Reporter.

Vil sjokkere

Dagbladets anmelder, som ga den terningkast 5, skriver også at den vil sjokkere den voksne generasjonen:

«Serien virket spesialdesignet for å få foreldre til å gripe forferdet til perlehalsbåndet sitt, og oss andre til å miste troen på både den oppvoksende generasjon og – ja, alle andre generasjoner, egentlig. Det var lite fristende å sette på episode to, for å si det sånn».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer