Ny «Hotell Cæsar»-sjef er klar

- De trofaste seerne vil kunne se noen endringer.

POPULÆR:  Hotell Cæsar hadde 15-årsjubileum i fjor, og ser ikke ut til å slutte med det første. Nå er tidligere Cæsar-sjef Arne Berggren erstattet. Foto: TV2
POPULÆR: Hotell Cæsar hadde 15-årsjubileum i fjor, og ser ikke ut til å slutte med det første. Nå er tidligere Cæsar-sjef Arne Berggren erstattet. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I starten av desember kunngjorde «Hotell Cæsar»-sjef Arne Berggren at han slutter i den populære serien.

På sin Facebook-side avslører Berggren i dag hvem som blir hans etterfølger og manusprodusent for «Hotell Cæsar» framover.

Det blir Marie Hafting, som Berggren beskriver som Cæsar-veteran. Hun har nemlig allerede skrevet storyline for «Hotell Cæsar» i fem år.

- Veldig spennende - Arne skal jobbe ut til midten av mars, og da tar jeg over ansvaret for hele produksjonen. Det blir veldig spennende, sier Marie Hafting til Dagbladet.

Cæsar-episodene blir laget god tid i forveien, så hennes første episoder vil først komme på skjermen fra februar neste år. Hun tror de ivrigste seerne vil merke noen forskjeller.

- De mest trofaste seerne har så stor kompetanse på serien, så jeg tror de vil merke om man forteller på en litt annen måte, sier hun og fortsetter:

- Likevel skal selvfølgelig «Hotell Cæsar» fortsette å handle om Anker Hansen-familien, og det er grenser for hvor store forskjeller det kan bli.

Da Arne Berggren varslet at han skulle slutte i serien sa han at han måtte slutte mens det «fortsatt var gøy og før han ble utbrent». Han la ikke skjul på at det var mye arbeid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer