Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny «Hotell Cæsar»-sjef er klar

- De trofaste seerne vil kunne se noen endringer.

 POPULÆR:  Hotell Cæsar hadde 15-årsjubileum i fjor, og ser ikke ut til å slutte med det første. Nå er tidligere Cæsar-sjef Arne Berggren erstattet. Foto: TV2
POPULÆR: Hotell Cæsar hadde 15-årsjubileum i fjor, og ser ikke ut til å slutte med det første. Nå er tidligere Cæsar-sjef Arne Berggren erstattet. Foto: TV2 Vis mer

(Dagbladet): I starten av desember kunngjorde «Hotell Cæsar»-sjef Arne Berggren at han slutter i den populære serien.

På sin Facebook-side avslører Berggren i dag hvem som blir hans etterfølger og manusprodusent for «Hotell Cæsar» framover.

Det blir Marie Hafting, som Berggren beskriver som Cæsar-veteran. Hun har nemlig allerede skrevet storyline for «Hotell Cæsar» i fem år.

- Veldig spennende - Arne skal jobbe ut til midten av mars, og da tar jeg over ansvaret for hele produksjonen. Det blir veldig spennende, sier Marie Hafting til Dagbladet.

Cæsar-episodene blir laget god tid i forveien, så hennes første episoder vil først komme på skjermen fra februar neste år. Hun tror de ivrigste seerne vil merke noen forskjeller.

- De mest trofaste seerne har så stor kompetanse på serien, så jeg tror de vil merke om man forteller på en litt annen måte, sier hun og fortsetter:

- Likevel skal selvfølgelig «Hotell Cæsar» fortsette å handle om Anker Hansen-familien, og det er grenser for hvor store forskjeller det kan bli.

Da Arne Berggren varslet at han skulle slutte i serien sa han at han måtte slutte mens det «fortsatt var gøy og før han ble utbrent». Han la ikke skjul på at det var mye arbeid.

- Denne jobben pågår hele døgnet, og det er aldri helt fri. Selv på julaften sitter man og skriver storylines på do, så det er slitsomt, sa han.

Klar for utfordringen Hafting er klar for å ta utfordringen, og tror hun kan dra fordeler av at hun har jobbet lenge med «Hotell Cæsar», og har hatt noen runder på hva som funker og ikke funker.

- Jeg håper vi skal klare å planlegge såpass godt at vi slipper å sitte på do å skrive på julaften, sier hun og ler.

- Men det er jo ingen serie i Norge som produserer like mange episoder som Cæsar, så jeg er forberedt på mye jobb, sier hun.

«Hotell Cæsar» ble for første gang sendt 24. oktober 1998, og siden den gang har flere hundre tusen nordmenn fulgt karakterene gjennom intriger, kjærlighet, død, humor og spenning.

I 2013 fylte såpeserien 15 år, og mye har skjedd med såpeserien siden slutten av 90-tallet. Arne Berggren avslørte i fjor høst hva seerne kunne vente av vårens episoder.

- Det blir en heftig periode for familien Anker-Hansen som nå trues innenfra. Vi ville leke oss med hvordan en så sammensveiset familie opplever at det dukker opp et menneske som snur opp ned på alle deres oppfatninger av hva det er å være familie, sa han til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media