Sophie Elise

Ny jobb: - Knallidé!

Forlagshuset Strawberry vil bruke Sophie Elise Isachsen for å få jenter til å lese.

ANSIKT UTAD: Sophie Elise skal lede ny boksatsing for forlagshuset Strawberry. Foto: Dagbladet.
ANSIKT UTAD: Sophie Elise skal lede ny boksatsing for forlagshuset Strawberry. Foto: Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På kort tid har instagramprofilen «litt.sophie» fått 15 000 følgere. Kontoen er tilknyttet blogger og influencer Sophie Elise, der hun deler anbefalinger av egne og andres bøker.

Kontoen er en del av en bokklubb bestilt av forlagshuset Strawberry, hvor Isachsen kommer med ny bok til høsten, skriver Klassekampen.

I søknaden forlagshuset har sendt til Kulturrådet, kommer det fram at Isachsen og programleder Solveig Kloppen skal lede hver sin bokklubb – begge med kvinner i målgruppa.

Ifølge avisa skal medlemmene i de respektive bokklubbene få tilsendt én anbefalt bok i måneden. Målet er at medlemmene skal engasjeres til å diskutere bøkene og til slutt komme med en personlig anmeldelse.

- Sophie Elise elsker å lese

Digital utviklingssjef i Strawberry, Marianne Vågan, sier at bokklubbene startet for å inspirere folk til å lese enda mer. Hun har tro på at Kloppen og Isachsen vil få til dette.

- Både Solveig Kloppen og Sophie Elise elsker å lese og har samtidig et helt fantastisk engasjement for litteratur og en ekstrem formidlingsevne. I en samtale med hver av dem får du lyst til å lese mer eller mindre alle bøkene de snakker om – og vi har trua på at disse to med hver sine målgrupper kan være kjempefine profiler for å inspirere nordmenn til å lese enda mer, sier Vågan til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer