Ny jobb for TV 2-profil

Stein Kåre Kristiansen skal kombinere politisk analyse for TV 2 med politisk rådgivning i PR-byrå.

NY JOBB: Stein Kåre Kristiansen (til høyre) slutter i TV 2 til sommeren, og begynner i ny jobb i PR-byrået Gambit Hill+Knowlton i august. Han skal likevel fortsette å lede TV 2-programmet «Kristiansen og Strand med tidligere redaktør i Dagsavisen, Arne Strand. Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix
NY JOBB: Stein Kåre Kristiansen (til høyre) slutter i TV 2 til sommeren, og begynner i ny jobb i PR-byrået Gambit Hill+Knowlton i august. Han skal likevel fortsette å lede TV 2-programmet «Kristiansen og Strand med tidligere redaktør i Dagsavisen, Arne Strand. Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I starten av januar ble det kjent at mangeårig TV 2-profil Stein Kåre Kristiansen (63) slutter i TV 2 til sommeren.

Grunnen han da ga var at han ville ha mer tid til familien - Kristiansen har elleve barn.

Mandag skriver Dagens Næringsliv at Kristiansen nå har signert en samarbeidsavtale med PR-byrået Gambit Hill+Knowlton.

Skal flytte til sørlandet I tillegg til å jobbe for PR-byrået skal han også holde foredrag, kurs i debattledelse, og fortsette å jobbe litt i TV 2 med programmet «Kristiansen og Strand», som han har sammen med kommentator og tidligere sjefredaktør i Dagsavisen, Arne Strand.

Selv om Kristiansen får nok å henge fingrene i, forteller han til næringslivsavisa at han og familien fortsatt skal flytte til Tvedestrand, som først planlagt.

- Disse planene gjelder fortsatt, vi er inne i en flytteprosess nå. Jeg har organisert livet rundt bosetningen på Sørlandet, sier han til avisa.

- Det kan komme integritetsrelaterte spørsmål På spørsmål om han ser et problem med å både jobbe i TV 2 og i PR-bransjen, svarer TV 2-profilen:

- Jeg vet ikke om jeg oppfatter det som farlig, men det gjelder å holde tunga rett i munnen. Jeg er oppmerksom på at det kan komme integritetsrelaterte spørsmål. Hvem jobber jeg for og hva gjør jeg på fjernsyn? I den grad vi skulle nærme oss slike problemer, vil vi diskutere det. Jeg skal ikke fungere som rådgiver for politiske partier, da det ikke er forenlig med programmet. Kundene blir heller humanitære og andre organisasjoner, kommuner, fylker og næringsliv, sier han til DN.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer