Kevin Vågenes:

Ny jobb

Kevin Vågenes har fått ny rolle i NRK.

<strong>FORLATER IKKE NRK:</strong> Kevin Vågenes blir i NRK, nå i ny humorserie. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FORLATER IKKE NRK: Kevin Vågenes blir i NRK, nå i ny humorserie. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker og skuespiller Kevin Vågenes har fått skal være med i NRKs nye komiserie «Familie Lykke». Nyheten kommer bare to uker etter at Vågenes avslørte at han populære serie «Parterapi» ikke kommer tilbake etter denne sesongen.

«Familien Lykke» har premiere lørdag 31. oktober på NRK. Vågenes spiller rollen som August.

- Det var en utrolig fin cast å jobbe med. Jeg husker at jeg satt med familien da jeg var liten og så på «Fredrikssons fabrikk», og nå skulle Brit Elisabeth Haagensli plutselig spille moren min. Det hadde vært gøy å fortelle til Kevin på 8 år, sier Vågenes i en melding fra NRK.

Det var Kampanje som først omtalte saken.

SLUTT: «Parterapi» går mot slutten. Skjermbilde: NRK Vis mer

«Parterapi» til Latter

Et par uker siden kom Vågenes med nyheten om at det ikke ville bli flere sesonger av Parterapi. Karakterene vil derimot leve videre.

Vågenes sier til Dagbladet at han vil ta med seg karakterene fra den folkekjære serien til et soloshow.

- Det har vært utrolig gøy å lage noe som så mange har fått et forhold til. Det føles riktig å avslutte med sesongen som er ute nå. Nå venter nye prosjekter, og jeg gleder meg til å stå på scenen som disse karakterene på «Latter» i oktober, sa Vågenes til Dagbladet.

Redaksjonssjef i NRK Christina Rezk Resar forteller at dette ikke blir det siste Vågenes gjør for kanalen.

- Det var riktig å avslutte «Parterapi» nå. Vi følte oss litt tømt på tema. Nå skal vi gasse på videre, så han er på ingen måte ferdig i NRK, sa Resar til Dagbladet.

Broren til Randi

Vågens rolle i «Familie Lykke» August er broren til Randi, seriens midtpunkt. Randi spilles av Kristine Riis, kjent fra blant annet serien «Vikingane».

- Det er mange Randier der ute, og jeg beundrer dem. Vi har alle vært mer hjemme på grunn av corona, mange har levd tettere med egen familie. Og selv om familier kan se ulike ut, så er vi nok likere enn vi tror. Jeg håper folk som ser på kan kjenne på det fellesskapet, sier Kristine Riis til Kampanje.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer